Portfólió

16

Prémium autókereskedés weboldala

A nissansolymar.hu oldalának elkészítése

A megbízás keretében az autókereskedés weboldalát építettük fel. Az oldalban az alap struktúra mellett egyedi megoldások kerültek beépítésre, mint a levelező rendszerrel való összekötés és automatizálás, dokumentumtár beépítése, lebegő akció gombok és minden modellnek egyedi oldalt készítettünk, az oldalakat pedig animáltuk. A végeredmény egy látványos, dinamikus weboldal mely a modellek helyett is beszél.

15

Exkluzív Fine Dining étterem weboldala

A Zeya étterem weboldalát a következők fényében alkottam meg. Minimalista designnal készüljön, mutassa be az étteremre jellemző exkluzivitást és sejtelmes hangulatot és érezhető legyen benne az étterem védjegyéül szolgáló füstös ízvilág.

A projekt keretében online marketing és hirdetési tevékenységet is végeztünk, így nem csak egyedi látványvilágot, de forgalmat is hoztunk az étteremnek.

14

Kertvárosi Lakópark értékesítő oldala

Soroksáron épülő lakópark értékesítő oldala

A most készülő lakópark számára készítettünk egy olyan értékesítő felületet, mely bemutatja a lakópark tulajdonságait, csábítóvá teszi azt a lakás vásárlás előtt állók számára és lehetőséget ad az időpont foglalásra. A projekt érdekessége, hogy előre vásárolt sablonon belül, ennek elemeit felhasználva kellett egyedi oldalt készítenünk.

13

Collectking.eu - Webshop készítés

A collectking.eu webshopját készítettük el, előre elkészített sablont felhasználva. Az eredeti sablon színeit a forráskódot átírva módosítottuk, az oldalba több féle fizetési módot és csomagküldővel való összekötést is készítettünk.

12

Svájci kozmetika - Weboldal készítés

Timea Huber Kosmetik weboldala, időpontfoglalóval összekötve

A megbízás keretében egy svájci kozmetika weboldalát építettük. A használt színek tekintetében a rose gold és pasztell dominált, nagyobb white spacekkel dolgoztunk és virág mintákkal tettük nőisesebbé a designt. Az oldal célja az időpont foglalás biztosítása és a szolgáltatások bemutatása volt.

11

Fotós tanfolyam jelentkezési oldala

A tudatosfotozas.hu tanfolyam bemutatóját és értékesítő oldalát készítettük el. Az oldalt három fázisban építettük fel, szövegíró bevonásával elkészítettük a tanfolyam leírását, ezt követően létrehoztuk az oldal designját, majd elláttuk azokkal az elemekkel amik az érdeklődők jelentkezését segítik. Az oldalhoz egyedi kérdőívet kapcsoltunk, mely lehetőséget ad saját munkák beküldésére is.

10

Gym Suleiman - Edzőterem weboldala

Edzőterem weboldala, landing oldal struktúrára építve.

„A feladat a következő volt: Készítsünk egy weboldalt az edzőteremnek, amiben a mellett hogy a termet bemutatjuk, jelenjen meg az alkotó elvezete is. Tükrözze a szabadságot, az ember közeliséget, legyen kicsit vagány de mégis két lábbal a földön. Legyen egy olyan oldalunk ami exkluzív, mégis kicsit játékos hatást kelt. Mutassa be hogy ide bárki betérhet, szívesen fogadjuk. Egy olyan oldalt készítsünk ami színeiben, karakterében igazodik a teremhez, ami bemutatja milyen is a Gym Suleiman”

09

Vállalkozói online coaching program landing oldala

Vállalkozók számára létrehozott online coaching program weboldala. Az oldalba időpontfoglaló került beépítésre.

08

Frida Budapest - Bohém étterem weboldala

A Frida Budapest weboldalát készítettem el, az étterem színei és egyénisége szerint. Az oldal fő célja az étterem bemutatása volt, az, hogy az emberek megtalálják és megismerjék Fridát, a Pozsonyi út színfoltjaként. Az oldalba ezen kívül időpontfoglaló került beépítésre, és az együttműködés alatt az étterem online felületeit (Instagram, Facebook) is én manageltem.

07

Receptkönyv landing oldala

A receptkönyvem bemutató oldala, különböző vásárlásösztönző funkciókkal kibővítve, meghatározott struktúrára felépítve. Az oldalra futtatott hirdetések és maga az oldal is optimalizálva lett az indítást követően.

06

Ramadasa Yoga - Jógastúdió weboldala

A Ramadasa Jógastúdió régi weboldalát gondoltam újra, és ültettem új köntösbe. Átszabtam az oldal felépítését, egy landing oldalról az érdeklődők eljuthatnak a különböző szolgáltatások aloldalaira, lehetőségük van időpontot foglalni az órákra, vagy közvetlen hívást kezdeményezni az oldalon. Az oldal ezen kívül levelező rendszer összeköttetést is kapott. Ha kíváncsi vagy rá honnan indultunk, kattints a lenti gombra.

05

Holisztikus szemléletű Vocal Coach weboldala

Az oldal egy landing oldal struktúrára épített, szolgáltatást és folyamatot bemutató weboldal, ahol az oda érkezők megismerhetik Dórit, a módszereit a hitvallását és egyben jelentkezni is tudnak hozzá, vagy eljutni a social média felületeire.

04

Ébredő Istennő – Spirituális segítő/coach weboldala

A hangsúly a szolgáltatás bemutatásán és a kapcsolatfelvétel módjának egyszerűsítésén volt. Az oldalban megjelennek a témához tartozó színek, motívumok, blog felületet hoztunk létre és összekötöttük az oldalt további platformokkal.

03

Egészségügyi eszközök értékesítésére épített landing oldal

Egészségügyi eszközök értékesítésére épített landing oldal, facebook pixellel, optimalizálással. Az oldalhoz alap webshop is készült, számlázó program összekötéssel és az oldalt különböző értékesítő oldalakon (pl. árukereső) szerepeltettük.

02

ByourCoach – Online training és coaching szolgáltatás weboldala

Online training és coaching szolgáltatás, különböző aloldalakkal, landing pagekkel, levelező rendszerrel, közösségi média felületekkel összekötve, hozzá e-mail automatizmus kiépítve, vásárlói tölcsér létrehozva.

1.

A TE weboldalad

 Ha szeretnéd, hogy rendbe kapjuk a Te online megjelenésed is, egyszerűen csak írj üzenetet, vagy foglalj egy ingyenes konzultációs időpontot itt lent.

Megvizsgáljuk hogy állsz jelenleg, megbeszéljük mit lehet kihozni a márkádból, aztán eldöntjük szeretnénk-e egymással dolgozni és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak már kezdhetünk is 🙂

Kérdésed van?
Írd meg nekem!

Írj bátran ha kérdésed lenne, szívesen segítek .

10 + 9 =